Openingstijden (afspraak) Maandag t/m Vrijdag: 08.30-20.00 uur - Zaterdag: 09.00-17.00 uur Tel: 0320 - 282833 (tijdens openingstijden) Spoedgevallen: 0900 - 2 28 28 33 (80ct. minuut)

Prachtkat Josephine!

Dierenartsen Lelystad Blog Prachtkat Josephine!
Prachtkat Josephine!

Blog

Prachtkat Josephine!

Posted By Dierenartsen Lelystad

Door Jos Hillebrand
Een deftige dame wordt per draagmand de trimsalon binnengebracht. Haar personeel doet de deksel open en haalt deze kruising Brits Korthaar x Siamees er voorzichtig uit. Deze poes vind ik echt een dame. Ze heeft een schitterende vacht: een combinatie van goud met zwart, donkere voetjes en een zwarte staart. Haar snor bestaat uit witte en zwarte snorharen en haar postuur is volslank en tegelijk elegant. Bovendien heeft ze een bijpassende deftige naam: Josephine. Josje of Fientje is véél te gewoon voor haar en daar zal ze vast niet naar luisteren!

Met haar smaragdgroene ogen neemt ze de omgeving bedaard in zich op, ook al is ze hier voor de eerste keer. Zoals een echte dame betaamt, is ze nauwelijks uit haar evenwicht te brengen. Haar nagels laat ze onbewogen manicuren. Ook haar vacht kan ik rustig uitkammen en borstelen. Weg oude grijze haren! Nu komen de prachtige kleuren van haar vacht nog duidelijker naar voren.

Na de uitgebreide fotosessie en het rustig in ontvangst nemen van complimentjes en strelingen stapt Josephine waardig in haar draagmand. Terug naar haar poezenpaleis, waar haar personeel haar op handen draagt!

Tagged , , , , ,

Written by Dierenartsen Lelystad

Comments are closed.

Maak een afspraak