Openingstijden (afspraak) Maandag t/m Vrijdag: 08.30-20.00 uur - Zaterdag: 09.00-17.00 uur Tel: 0320 - 282833 (tijdens openingstijden) Spoedgevallen: 0900 - 2 28 28 33 (80ct. minuut)

Prachtkat Miene

Dierenartsen Lelystad Blog Prachtkat Miene

Blog

Prachtkat Miene

Posted By Rianne van der Wal

Door kattentrimster Jos Hillebrand

Miene, een kruising tussen een Pers en een Maine Coon, ligt hier op een tafel op de operatie-afdeling van de locatie op de Kempenaar. Hij heeft twee grote problemen: hij heeft een vacht vol klitten en viltplekken én hij raakt in paniek als hij een scheerapparaat hoort. Om hem toch te kunnen helpen scheer ik hem hier onder narcose. Dan is hij snel van zijn problemen af.

Als Miene weer thuis is, bel ik zijn baasje. Zij vertelt dat hij zich weer heerlijk voelt. Hij is heel aanhankelijk en kan nu weer zonder pijnlijke viltplekken spelen, zich wassen en zich door haar laten aaien en vertroetelen. En dat is natuurlijk fijn voor allebei!

Iedere laatste vrijdag van de maand komt Jos bij ons in de praktijk in de Warande om katten te kammen of te ontwollen. En heel soms, als dat niet meer lukt, scheert ze katten ook. Iedere maand zet ze één van haar ‘klantjes’ in het zonnetje en wordt Prachtkat benoemd.

Tagged , , , , , , , , ,

Comments are closed.

Maak een afspraak