Openingstijden (afspraak) Maandag t/m Vrijdag: 08.30-20.00 uur - Zaterdag: 09.00-17.00 uur Tel: 0320 - 282833 (tijdens openingstijden) Spoedgevallen: 0900 - 2 28 28 33 (80ct. minuut)

Prachtkat Rachel

Dierenartsen Lelystad Blog Prachtkat Rachel
Prachtkat Rachel

Blog

Prachtkat Rachel

Posted By Dierenartsen Lelystad

Door Jos Hillebrand

Hoog bezoek vandaag!

Deze knappe Maine Coon-dame is in 2009 Europees kampioene geworden bij een kattenshow van de NLKV. Rachel is haar naam (spreek gewoon op zijn Nederlands uit: ‘Raggel’), maar officieel heet ze Exceptionella’s Desert Flower.

Nu doet ze niet meer mee aan miss-verkiezingen, al is ze nog maar vier en een half jaar oud, maar haar baasje wil haar wel verwennen met een trimbeurt. Haar nagels worden geknipt en haar vacht wordt goed uitgekamd. Ogen en oren worden nagekeken. Dan blijkt dat Rachel niet alleen een prachtkat is aan de buitenkant, maar ook aan de binnenkant. Ze spint en geeft kopjes onder het kammen en borstelen en vindt al die aandacht heerlijk. De schoonheid van een kat zit niet alleen aan de buitenkant, maar ook aan de binnenkant. En een echte kampioen is dat natuurlijk gewend.

Als ik tot slot van Rachel een foto van ‘erna’ wil maken, lijkt het net of ze er even goed voor gaat zitten. Een echte polderdiva!

Tagged , , , ,

Written by Dierenartsen Lelystad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Maak een afspraak