Openingstijden (afspraak) Maandag t/m Vrijdag: 08.30-20.00 uur - Zaterdag: 09.00-17.00 uur Tel: 0320 - 282833 (tijdens openingstijden) Spoedgevallen: 0900 - 2 28 28 33 (80ct. minuut)

Prachtkat van november, Pien!

Dierenartsen Lelystad Blog Prachtkat van november, Pien!
Prachtkat van november, Pien!

Blog

Prachtkat van november, Pien!

Posted By Dierenartsen Lelystad

Pien komt de laatste vrijdag van november de trimsalon binnen. Ze is een gezette tante van geschat 13 jaar en woont in een appartement in Lelystad, samen met haar maatje Tika en haar twee personeelsleden Wim en Ans. Pien vindt alles heel interessant, dus ook de trimsalon. Als ik haar aai om haar welkom te heten, zet ze meteen de spin-motor aan en gaat enthousiast kopjes geven. Ze vindt het hier leuk!

Tijdens het aaien komt een wolk van losse oude haren uit haar vacht, dus het is duidelijk: deze dame heeft of geen zin meer in dagelijks onderhoud, of kan het niet meer vanwege haar postuur, of vindt het hoog tijd dat daar nieuw personeel voor moet worden aangetrokken. Dat nieuwe personeel – ik dus – vindt het een genot om zo’n vriendelijke dame te mogen kammen. En na een krap uurtje is Pien ontdaan van te lange nagels en te veel onderwol.

Laat de winter nu maar komen: deze dame hoeft niet meer met een dikke bontmantel aan peentjes te zweten bij de centrale verwarming, met hele droge lucht in huis; ze hoeft alleen maar mooi te wezen en haar personeel kopjes te geven!

Pien, voor de behandeling
Pien, na de behandeling

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tagged , , , ,

Written by Dierenartsen Lelystad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Maak een afspraak