Openingstijden (afspraak) Maandag t/m Vrijdag: 08.30-20.00 uur - Zaterdag: 09.00-17.00 uur Tel: 0320 - 282833 (tijdens openingstijden) Spoedgevallen: 0900 - 2 28 28 33 (80ct. minuut)

Prachtkat van oktober, Koekie!

Dierenartsen Lelystad Blog Prachtkat van oktober, Koekie!
Prachtkat van oktober, Koekie!

Blog

Prachtkat van oktober, Koekie!

Posted By Dierenartsen Lelystad

Koekie kwam de laatste vrijdag van oktober voor de derde keer bij de kattentrimsalon op locatie Warande. Koekie is een kloeke dame van negen jaar en komt oorspronkelijk uit Zwitserland. Nu woont ze hier met haar baasjes in Lelystad en heeft het prima naar haar zin. Ze heeft een heerlijk huis en een fijne tuin om in rond te struinen. Deze morgen liep ze nog vrolijk in de tuin voor ze naar de trimsalon werd gebracht: de tuinaarde zat nog aan haar achterpootjes. Die hoefde trimster Jos Hillebrand niet te knippen. Maar de nagels van de voorpootjes waren al wel weer vrij lang, dus knipte ze die voorzichtig af.

Koekie heeft een prachtige lange vacht van fijn haar in de kleuren wit, zwart en diepbruin. Ze heeft mooie lichtgroene ogen. Het is niet bekend tot welk ras ze behoort.

Ze kan op de trimtafel behoorlijk miauwen en zelfs onverwacht uithalen. Maar door de aanwezigheid van het baasje houdt ze zich rustig en door snel te werken duurt de trimbeurt niet lang. Na een uurtje zijn alle oude haren eruitgekamd en is haar prachtige vacht weer goed te zien. En als ze weer in haar reismandje zit, zit ze al gauw weer te spinnen en van lekkere snoepjes te genieten. Nu kan ze weer fijn naar huis, om weer verder rond te struinen in de tuin. Haar personeel gaat tevreden met haar mee.

Tagged , , , , , ,

Written by Dierenartsen Lelystad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Maak een afspraak