Openingstijden (afspraak) Maandag t/m Vrijdag: 08.30-20.00 uur - Zaterdag: 09.00-17.00 uur Tel: 0320 - 282833 (tijdens openingstijden) Spoedgevallen: 0900 - 2 28 28 33 (80ct. minuut)

Samenwerking met trimsters

Dierenartsen Lelystad Nieuws Samenwerking met trimsters
Samenwerking met trimsters

Nieuws

Samenwerking met trimsters

Posted By Dierenartsen Lelystad

Vanaf 17 juni a.s. is het mogelijk om honden en katten bij Dierenartsen Lelystad te laten trimmen. Dierenartsen Lelystad werkt samen met twee gediplomeerde trimsters speciaal voor deze diersoorten. ‘De vraag naar een goede trimster wordt vaak gesteld, het is dan ook niet meer dan logisch dat deze extra service geboden wordt op locatie, Warande’ zeggen dierenartsen Jochem, Deborah en Sander.

Honden en katten hebben een vacht die verzorgt moet worden. Niet iedere vacht volstaat met uitsluitend borstelen. Veel dieren moeten ook geknipt, geplukt of geschoren worden. Eigenaren hebben vaak moeite met de verzorging van de vacht en hoewel de medewerkers van de praktijk enige ervaring hebben met de verzorging, ontbrak echte kennis.

Na gesprekken met verschillende trimsters in de omgeving is er een samenwerkingsverband gesloten met twee trimsters. Marsha zal er zijn voor honden en Jos behandeld katten. Door deze samenwerking wordt het voor de medewerkers van de praktijk eenvoudiger om door te sturen, maar ook voor de trimsters is er de mogelijkheid om bij twijfel van huid- of oorklachten, door te sturen naar de arts. En natuurlijk is er voor de klant de geruststelling dat hun geliefde dier door vertrouwde mensen geholpen wordt.

De hondentrimsalon is iedere werkdag geopend. Katten kunnen terecht op iedere laatste vrijdag van de maand. Meer informatie over de trimsalons vindt u in de volgende linken:

Kattentrimsalon
Hondentrimsalon 

Tagged , , ,

Written by Dierenartsen Lelystad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Maak een afspraak