Openingstijden (afspraak) Maandag t/m Vrijdag: 08.30-20.00 uur - Zaterdag: 09.00-17.00 uur Tel: 0320 - 282833 (tijdens openingstijden) Spoedgevallen: 0900 - 2 28 28 33 (80ct. minuut)

Sanne van Rijn

Dierenartsen Lelystad Sanne van Rijn

Sanne van Rijn

paraveterinair dierenartsassistent

– Gebitsbehandelingen
– Gebitsspreekuren

Even voorstellen:
Mijn naam is Sanne van Rijn, ik ben geboren in 1986. Samen met mijn gezin woon ik in Almere. Het is een lekkere drukte thuis met 2 meiden, een jonge hond en kat.

Op jonge leeftijd wist ik al dat ik met dieren wilde gaan werken. Ik heb mijn studie gevolgd in Barneveld aan het toen nog genaamde Groenhorst College. Daar heb ik diverse differentiaties gevolgd in de dieren ‘’branche’’. Gezien de lange de reistijd heb ik besloten om op mijn 16de op kamers te gaan wonen. Gezien de werkgelegenheid ben ik aan het werk gegaan als manager dierverzorging. Toch voelde ik aan alles dat ik niet op mijn plek zat en ben ik teruggegaan naar school. Mijn dromen navliegen. In 2012 heb ik mijn studiebaan afgesloten met het 6de behaalde diploma aan deze school. Vanaf nu mag ik mijzelf paraveterinair noemen.

Vanaf dit moment heb ik bij diverse praktijken waarnemingen gedaan en ben ook geregeld langer gebleven in een praktijk. Op deze manier heb ik in veel keukens mogen kijken en heb ik veel ervaring op gedaan. Vanaf eind 2019 ben ik komen werken bij Dierenartsen Lelystad. Binnen deze praktijk is er een team dat speciaal is gericht op tandheelkunde bij de dieren. Ik mag met trots deel uit maken van dit prachtige team. 

De afgelopen jaren heb ik veel nascholingen gevolgd om mijn kennis over de tandheelkunde te verdiepen. Een schoon gebit is een belangrijke zaak. En hier help ik u als eigenaar mee. Ik, en de andere collega’s uit het ‘’gebitsteam’’ zorgen, wanneer u uw dier brengt voor een gebitsbehandeling, ervoor dat de tanden mooi schoon en gepolijst zijn. Waar nodig maken wij röntgenfoto’s zodat we daarna samen met de arts kunnen beoordelen of er een vervolgafspraak nodig zal zijn. 

Elke werkdag is weer een feestje vol gezelligheid en leerzame momenten.

Maak een afspraak