Openingstijden (afspraak) Maandag t/m Vrijdag: 08.30-20.00 uur - Zaterdag: 09.00-17.00 uur Tel: 0320 - 282833 (tijdens openingstijden) Spoedgevallen: 0900 - 2 28 28 33 (80ct. minuut)

Tweede praktijk in nieuwe wijk Warande!

Dierenartsen Lelystad Nieuws, Warande Tweede praktijk in nieuwe wijk Warande!
Tweede praktijk in nieuwe wijk Warande!

Nieuws Warande

Tweede praktijk in nieuwe wijk Warande!

Posted By Dierenartsen Lelystad

Lelystad – Dierenartsenpraktijk De Kempenaar opent nog dit jaar een tweede vestiging in de Warande.

In het Infocentrum Warande is woensdag 24 augustus 2011 het huurcontract ondertekend voor de tweede vestiging van Dierenartsenpraktijk De Kempenaar in Warande. Dit gebeurde in aanwezigheid van onder meer wethouder Jop Fackeldey en de dierenartsen Deborah Heemskerk, Sander van der Wal en Jochem de Jong. Met deze vestiging wordt weer een voorziening gerealiseerd in de nieuwbouwwijk Warande.

Dierenartsenpraktijk De Kempenaar gaat zich voor vijf jaar vestigen in een tijdelijk pand aan de Buizerdweg dat dezelfde uitstraling gaat krijgen als het Multi Functionele Accommodatiecentrum (MFA) Atalanta. Het is de bedoeling dat er in de toekomst een definitieve vestiging komt.

Wethouder Jop Fackeldey is blij dat met deze vestiging weer een voorziening in Warande erbij komt. Momenteel kunnen bewoners van Warande gebruikmaken van de diensten die het tijdelijke MFA Atalanta aan de Buizerdweg 31 biedt. In de MFA Atalanta is een kindcentrum en een gezondheidscentrum Stichting Eerste Lijngezondheidszorg Lelystad (STEL) gevestigd. In het kindcentrum zijn basisonderwijs en kinderopvang samengebracht. In het gezondheidscentrum STEL houden huisartsen, fysiotherapeuten en verloskundigen hun spreekuur.

Meer informatie over de wijk, de Warande is te vinden op www.warande.nl

 

Written by Dierenartsen Lelystad

Comments are closed.

Maak een afspraak