Openingstijden (afspraak) Maandag t/m Vrijdag: 08.30-20.00 uur - Zaterdag: 09.00-17.00 uur Tel: 0320 - 282833 (tijdens openingstijden) Spoedgevallen: 0900 - 2 28 28 33 (80ct. minuut)

Vacature Dierenarts – gesloten

Dierenartsen Lelystad Nieuws Vacature Dierenarts – gesloten

Nieuws

Vacature Dierenarts – gesloten

Posted By Rianne van der Wal

Update: inmiddels hebben wij een geschikte kandidaat gevonden voor deze functie.

Vanwege uitbreiding van ons team zijn wij vanaf vandaag op zoek naar een nieuwe dierenarts. Wij bieden een baan van circa 30 uur (in overleg), en zodra je aan diensten toe bent draai je daarin mee.

Wie zijn wij?
Wij zijn een gezellig team van 9 paraveterinairen en 5 dierenartsen. Samen streven wij naar een hoge betrokkenheid bij onze klant en zijn of haar geliefde huisdier. Dat houdt in dat wij alles in het werk stellen onze deskundigheid op een hoog niveau te houden om zo het huisdier de juiste behandeling te geven. Daarom is er veel mogelijk. De ruime openingstijden en het altijd beschikbaar zijn voor spoedgevallen is hier een eerste voorbeeld van. Daarnaast beschikt onze praktijk over meerdere operatie ruimtes, aparte opnames, een goed uitgerust laboratorium, een echo en digitaal röntgen apparaat en een kattenpension. Naast de hoofdlocatie, beschikken we ook over een dependance in de nieuwste wijk van Lelystad.

Onze praktijk is maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 uur tot 20.00 uur en op zaterdag van 09.00 – 17.00 uur. De praktijk is ten alle tijden, dus ook buiten onze openingstijden, beschikbaar voor spoedgevallen.

Je bent werkzaam volgens een tweewekelijks (vast) rooster en diensten worden gerouleerd.  Alle werknemers krijgen een CAO Dierenartsenpraktijken contract en hebben pensioenopbouw.

Wie ben jij?
In het kort: betrokken, vakkundig, spontaan, commercieel en stress bestendig.

Je hebt misschien net je bul mogen halen als dierenarts of werkt al een paar jaar in de praktijk. Je werkt graag in een hecht en gezellig team en bent niet bang om dat aan te vullen met jouw kennis. Misschien heb je ervaring met gebitsbehandelingen of heb je de interesse om daar mee aan de slag te gaan.

Wat moet je doen?
Stuur je sollicitatiebrief met CV naar Sander van der Wal (sander.vanderwal@dierenartsenlelystad). Er is geen uiterste reactiedatum, zodra er een geschikte kandidaat gevonden is wordt de vacature gevuld.

Tagged , , , , ,

Comments are closed.

Maak een afspraak