Openingstijden (afspraak) Maandag t/m Vrijdag: 08.30-20.00 uur - Zaterdag: 09.00-17.00 uur Tel: 0320 - 282833 (tijdens openingstijden) Spoedgevallen: 0900 - 2 28 28 33 (80ct. minuut)

Vacature Paraveterinair

Dierenartsen Lelystad Blog Vacature Paraveterinair

Blog

Vacature Paraveterinair

Posted By Rianne van der Wal

Omdat één van onze paraveterinairen gekozen heeft voor een carrière als röntgenlaborante bij het St. Jansdal in Harderwijk, zijn wij wederom op zoek naar een leuke en gezellige collega.

Wij zijn per direct op zoek naar een paraveterinair om ons team aan te vullen. Het aantal uren is in overleg.

Wie zijn wij?
Wij zijn een gezellig team van 8 paraveterinairen en 5 dierenartsen. Samen streven wij naar een hoge betrokkenheid bij onze klant en zijn of haar geliefde huisdier. Dat houdt in dat wij alles in het werk stellen onze deskundigheid op een hoog niveau te houden om zo het huisdier de juiste behandeling te geven. Daarom is er veel mogelijk. De ruime openingstijden en het altijd beschikbaar zijn voor spoedgevallen is hier een eerste voorbeeld van. Daarnaast beschikt onze praktijk over meerdere operatie ruimtes, aparte opnames, een goed uitgerust laboratorium, een echo en digitaal (tandheelkundig) röntgen apparaat en een kattenpension. Naast de hoofdlocatie, beschikken we ook over een dependance in de nieuwste wijk van Lelystad.

Onze praktijk is maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 uur tot 20.00 uur en op zaterdag van 09.00 – 17.00 uur. De praktijk is ten alle tijden, dus ook buiten onze openingstijden, beschikbaar voor spoedgevallen.
Je bent werkzaam volgens een vast rooster en diensten worden gerouleerd.  
Werknemers vallen bij ons onder de CAO Dierenartsenpraktijken en hebben pensioenopbouw.

Wie ben jij?
In het kort: betrokken, flexibel, vakkundig, een harde werker, stress bestendig, spontaan en commercieel. O, en je hebt je diploma paraveterinair (bijna) in handen.

Misschien heb je jaren ervaring. Misschien kom je net van school en moet je de kneepjes van het vak nog leren. Wij kijken op dit moment vooral naar wie jij bent en wat jij voor ons kan betekenen.

Wel vinden we het belangrijk dat je in de omgeving van Lelystad woont en binnen 30 minuten op de praktijk aanwezig kan zijn. Zodra je goed ingewerkt bent, ga je namelijk meedraaien in het dienstrooster van de paraveterinairen. Dat houdt in dat je iedere 8 weken een weekend dienst hebt en ook eens in de 8 weken een ‘weekdienst’. Je kan dan opgeroepen worden om de arts te helpen bij een spoedgeval.

Ben je dan ook nog eens heel gezellig, weet je een goede grap te waarderen of verzin je die zelf? Dan pas je heel goed bij ons in het team!

Wat moet je doen?
Stuur je sollicitatiebrief met CV naar onze praktijk t.a.v. Mw. M. Sterk (dierenartsenlelystad@hotmail.com). Er is geen uiterste reactiedatum, zodra de geschikte kandidaat gevonden is, wordt de vacature gevuld.

Tagged , , , , , , , ,

Comments are closed.

Maak een afspraak