Openingstijden (afspraak) Maandag t/m Vrijdag: 08.30-20.00 uur - Zaterdag: 09.00-17.00 uur Tel: 0320 - 282833 (tijdens openingstijden) Spoedgevallen: 0900 - 2 28 28 33 (80ct. minuut)

Vacature Paraveterinair B – gesloten

Dierenartsen Lelystad Nieuws Vacature Paraveterinair B – gesloten

Nieuws

Vacature Paraveterinair B – gesloten

Posted By Rianne van der Wal

Update januari 2019: deze vacature is gevuld

Vanaf januari 2019 zijn wij op zoek naar een paraveterinair B om ons team aan te vullen. Het gaat om een baan van ongeveer 25-28 uur.

Wie zijn wij?
Wij zijn een gezellig team van 8 paraveterinairen en 5 dierenartsen. Samen streven wij naar een hoge betrokkenheid bij onze klant en zijn of haar geliefde huisdier. Dat houdt in dat wij alles in het werk stellen onze deskundigheid op een hoog niveau te houden om het huisdier de juiste behandeling te geven. Daarom is er veel mogelijk. De ruime openingstijden en het altijd beschikbaar zijn voor spoedgevallen is hier een eerste voorbeeld van. Daarnaast beschikt onze praktijk over meerdere operatie ruimtes, aparte opnames, een goed uitgerust laboratorium, een echo en digitaal röntgen apparaat en een kattenpension. Naast de hoofdlocatie, beschikken we over een dependance in de nieuwste wijk van Lelystad.

Onze praktijk is maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 uur tot 20.00 uur en op zaterdag van 09.00 – 17.00 uur. De praktijk is ten alle tijden, dus ook buiten onze openingstijden, beschikbaar voor spoedgevallen. Werknemers vallen bij ons onder de CAO Dierenartsenpraktijken en hebben pensioenopbouw.

Wie ben jij?
In het kort: betrokken, flexibel, vakkundig, een harde werker, stress bestendig, spontaan en commercieel. Ervaring met dieetvoeding is een pré.

Je bent bekend met het werk aan de balie. Kunt aanmelden, afrekenen, telefoon beantwoorden, adviezen geven, klanten een kop koffie aanbieden, dieren even knuffelen én een spoedpatiënt ontvangen op hetzelfde moment. Je kunt dus goed omgaan in stressvolle situaties. Je kan een praatje maken met de klant die zit te wachten, maar weet ook hoe je vriendelijk en duidelijk moet zijn in een lastiger gesprek. Je ziet het werk liggen en gaat ook direct aan de slag. Je neemt initiatief om problemen op te lossen en denkt mee met het team om het spreekuur zo goed mogelijk te laten verlopen.

Kan jij ook je draai vinden in de opname, voorbereiding en operatiekamer. De beste zorg voor het geliefde huisdier van de klant weet jij als geen ander te verlenen. Naast de medische zorg, zorg jij ook voor de nodige knuffels. Want ook die zijn nodig!

Omdat je op alle vlakken kennis en kunde hebt, kan je ook meedraaien in ons dienstrooster. Je bent dan samen met de dienstdoende dierenarts verantwoordelijk voor de dienst buiten de openingstijden. Tijdens je dienst ben je oproepbaar vanaf huis, het is dan ook belangrijk dat je binnen een straal van 30 minuten woonachtig bent van de praktijk. Ben je dan ook nog eens heel gezellig, weet je een goede grap te waarderen of verzin je die zelf én heb je extra affiniteit met diervoeding en zelfs al een extra cursus gevolgd? Dan pas je heel goed bij ons in het team!

Wat moet je doen?
Stuur je sollicitatiebrief met CV naar onze praktijk t.a.v. Mw. M. Sterk (dierenartsenlelystad@hotmail.com). Er is geen uiterste reactiedatum, zodra de geschikte kandidaat gevonden is, wordt de vacature gevuld.

Tagged , , , ,

Comments are closed.

Maak een afspraak