Openingstijden (afspraak) Maandag t/m Vrijdag: 08.30-20.00 uur - Zaterdag: 09.00-17.00 uur Tel: 0320 - 282833 (tijdens openingstijden) Spoedgevallen: 0900 - 2 28 28 33 (80ct. minuut)

Veiligheid staat voorop!

Dierenartsen Lelystad Nieuws Veiligheid staat voorop!
Veiligheid staat voorop!

Nieuws

Veiligheid staat voorop!

Posted By Dierenartsen Lelystad

Het is belangrijk dat katten gecastreerd of gesteriliseerd worden. Katers die op zoek gaan naar een krolse poes lopen het gevaar overreden te worden of met gevechten ernstig ziek te worden. Ongesteriliseerde poezen kunnen in één jaar tot wel vijf nestjes met gemiddeld 4 kittens krijgen. Dat zijn 20 kittens per jaar, die op een half jaar leeftijd al weer geslachtsrijp zijn! En met ruim 3,6 miljoen katten in Nederland kan dat snel gaan.

De eigenaren van honden en katten vinden het altijd spannend als hun dier onder narcose moet. Het is dan ook belangrijk dat dit zo veilig mogelijk gebeurd en ook tijdens een standaard ingreep als een sterilisatie of castratie. Het toedienen van zuurstof en een waakinfuus tijdens de ingreep en het gebruik maken van bewakingsapparatuur maken hiervan onderdeel uit. Gedurende de maand maart biedt Dierenartsen Lelystad bij alle sterilisatie en castratie gratis een waakinfuus aan.

Geen grote kortingen, maar goede zorg voor uw huisdier voor, tijdens en na de operatie. Het gaat dus niet om kwantiteit maar om de kwaliteit die geboden wordt. En dat is waar het om moet draaien. Wilt u een afspraak maken voor de operatie van uw huisdier kunt u telefonisch contact opnemen met de praktijk: 0320 – 282833.

Tagged , , , , , ,

Written by Dierenartsen Lelystad

Comments are closed.

Maak een afspraak