Openingstijden (afspraak) Maandag t/m Vrijdag: 08.30-20.00 uur - Zaterdag: 09.00-17.00 uur Tel: 0320 - 282833 (tijdens openingstijden) Spoedgevallen: 0900 - 2 28 28 33 (80ct. minuut)

Verhuisweekend

Verhuisweekend

Blog Nieuws

Verhuisweekend

Posted By Dierenartsen Lelystad

Vrijdag 29 en zaterdag 30 juni was het eindelijk zover. Na maanden voorbereidingen, mocht er verhuisd worden naar Kempenaar 03-01. Dat is ongeveer 100 meter lopen, dus ver was het niet

Vrijdag werd er door iedereen heel hard gewerkt en rond het middag uur stond het meeste al in de nieuw praktijk. De oude praktijk werd leger en leger. Dozen vol werden met behulp van winkelwagens, ‘hondjes’ (plank op wieltjes), steekkarren en de bedrijfsbus overgebracht. De behandeltafels zijn voorzien van wieltjes en gingen over het fietspad. Evenals de echo.

De tweede dag, zaterdag stond vooral in het teken van uitpakken en inrichten. Iedereen had zijn of haar eigen plekje om aan de slag te gaan en aan het eind van de dag was alles zo goed als klaar. Maandag een operatieprogramma en een spreekuur in de ochtend, moest wel gaan lukken.

De eigenaren zijn op zondag nog wel druk geweest met de laatste afwerking. Nog wat laatste zaken ophangen, computers werkend krijgen in de dierenartsenkamer en de automatische voordeur maken.

Maandag was een spannende dag, waar iedereen op zoek was naar spullen en er kilometers gelopen werd. Direct ook in de ochtend een paar spoedgevallen, een vol spreekuur de hele dag. Een mooie vuurdoop is het geweest. De komende tijd zal het voor iedereen nog wennen zijn.

Zaterdag 7 juli bent u welkom om de nieuwe praktijk te komen bekijken. Het team zal van 13.00 uur – 16.00 uur klaar staan om u alles te laten zien.

Tagged , , , , ,

Written by Dierenartsen Lelystad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Maak een afspraak