Openingstijden (afspraak) Maandag t/m Vrijdag: 08.30-20.00 uur - Zaterdag: 09.00-17.00 uur Tel: 0320 - 282833 (tijdens openingstijden) Spoedgevallen: 0900 - 2 28 28 33 (80ct. minuut)

Verhuizing!

Verhuizing!

Nieuws

Verhuizing!

Posted By Dierenartsen Lelystad

Eindelijk is het dan zo ver! Aanstaande vrijdag en zaterdag zal de hoofdpraktijk van Dierenartsen Lelystad verhuizen naar de nieuwe locatie. Deze locatie is op nog geen 100 meter van het huidige pand, ver hoeven we dus niet.

Spreekuren en diensten deze dagen, worden verzorgd door onze dierenartsen vanaf de dependance op de Warande (Buizerdweg 29). Mocht u voeding of medicatie voor uw huisdier nodig hebben, kunt u dit afhalen op de dependance. Op de hoofdvestiging in de Kempenaar zullen wij proberen u zo goed mogelijk te helpen. Maar u kunt zich voorstellen dat dit niet altijd zal gaan.

Maandag 2 juli gaan de deuren open van de nieuwe vestiging (Kempenaar 03-01). Zaterdag 7 juli bent u van harte uitgenodigd bij de opening en open dag van 13.00 uur tot 16.00 uur.

 

Tagged , , , , ,

Written by Dierenartsen Lelystad

One thought on “Verhuizing!

 1. Jullie mogen best wel trots zijn op het nieuwe pand, ziet er echt strak uit!
  Nog bedankt dat ik op de opendag een Demo hondenmassage mocht geven.
  Ik vond het super.

  Helaas kon ik niet bij de BBQ zijn, thuis aangekomen was het muntje op.
  Ik zat in de nachtdienst.

  ps.
  Ik had voor de medewerkers van de praktijk (indien gewenst) nog een korte nek/schoudermassage in gedachte, maar die houden jullie nog tegoed van mij ;p

  Groetjes Peter (sportmasseur)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Maak een afspraak