Openingstijden (afspraak) Maandag t/m Vrijdag: 08.30-20.00 uur - Zaterdag: 09.00-17.00 uur Tel: 0320 - 282833 (tijdens openingstijden) Spoedgevallen: 0900 - 2 28 28 33 (80ct. minuut)

Verliefd, Verloofd, Getrouwd.

Dierenartsen Lelystad Blog Verliefd, Verloofd, Getrouwd.
Verliefd, Verloofd, Getrouwd.

Blog

Verliefd, Verloofd, Getrouwd.

Posted By Dierenartsen Lelystad

Ze ontmoeten elkaar in 2007 op de werkvloer van Dierenartsenpraktijk De Kempenaar en daar bloeide voorzichtig de liefde op. Dierenarts Sander en paraveterinair Rianne hielden dat aanvankelijk geheim, want tja… “Wat als het niets zou worden?”. Maar Sanders hond Jottem verraadde het stel. Altijd net te vrolijk als Rianne de praktijk weer binnen kwam.

Inmiddels is er veel veranderd. Sander is geen werknemer meer, maar nam in december 2009 de praktijk, samen met dierenartsen Deborah en Jochem over. Rianne ging daarna aan de slag bij de afdeling orthopedie van het Medisch Centrum voor Dieren en begon haar deeltijd HBO studie Communicatie. En nu werkt ze bij een dierenkliniek in het hartje van Amsterdam. Ze verhuisden van Utrecht naar Lelystad en hun dierenschare is inmiddels uitgebreid van een hond (Jottem) en een kat (ørret). Naar drie honden (Chouffe en Pip) en een heus paard (Troubadour).

Op Valentijnsdag begin dit jaar, vroeg Sander haar ten huwelijk. En niet op zo maar een locatie. Alleen het strand van Bonaire was goed genoeg hiervoor. En slechts 8 maanden later werden ze al man en vrouw! Op dierendag werd het ‘Ja-woord’ gegeven in de prachtige locatie van de Gemeente Elburg. Rianne is in dit oude Zuiderzeestadje opgegroeid en het kon dus niet anders dan dat ze hier zouden trouwen.

Die dag is het stel overspoeld met lieve berichtjes van klanten op Facebook. En ook kwamen er zelfs lieve mensen een kaart brengen op de praktijk! Sander: “We willen iedereen enorm bedanken voor zijn en haar gelukswensen voor ons. We vinden het leuk dat iedereen zo met ons meeleeft en zelfs een cadeautje naar de praktijk brengt. Dat hadden we gewoon niet verwacht!”

Tagged , , , ,

Written by Dierenartsen Lelystad

One thought on “Verliefd, Verloofd, Getrouwd.

Comments are closed.

Maak een afspraak