Openingstijden (afspraak) Maandag t/m Vrijdag: 08.30-20.00 uur - Zaterdag: 09.00-17.00 uur Tel: 0320 - 282833 (tijdens openingstijden) Spoedgevallen: 0900 - 2 28 28 33 (80ct. minuut)

Voorjaarswandeling

Dierenartsen Lelystad Blog Voorjaarswandeling

Blog

Voorjaarswandeling

Posted By Rianne van der Wal

Onze honden gaan weer met elkaar wandelen én wij mogen mee!

Ieder voor- en najaar lopen we met een deel van ons team een rondje om de Zuigerplas en we vinden het altijd erg gezellig als er meer met ons meelopen. Met of zonder hond, het maakt niet uit, als het maar gezellig is.

We starten gewoonlijk om 11.00 uur vanaf de parkeerplaats aan de Zuigerplasdreef en lopen dan in een uurtje ons rondje. Natuurlijk is er ruimte voor de honden om een frisse duik in de plas te nemen en om met elkaar te spelen.

Er zijn nooit noemenswaardige incidenten geweest tussen onze honden. Er is voldoende ruimte voor de persoonlijke zone van iedere hond en die wordt doorgaans gerespecteerd. Wel verzoeken we honden die extra enthousiast zijn even in de auto te wachten voor we gaan wandelen. Vaak zien we door al dat enthousiasme dat er net te veel spanning kan optreden bij de honden waardoor er toch een opstootje kan plaatsvinden.

Na de wandeling staat er weer een lekker kopje koffie, thee of limonade klaar voor iedereen.

Tagged , , , , , , , , , ,

Comments are closed.

Maak een afspraak