Openingstijden (afspraak) Maandag t/m Vrijdag: 08.30-20.00 uur - Zaterdag: 09.00-17.00 uur Tel: 0320 - 282833 (tijdens openingstijden) Spoedgevallen: 0900 - 2 28 28 33 (80ct. minuut)

Voorjaarswandeling – Geannuleerd

Dierenartsen Lelystad Nieuws Voorjaarswandeling – Geannuleerd

Nieuws

Voorjaarswandeling – Geannuleerd

Posted By Dierenartsen Lelystad

De voorjaarswandeling (26 mei 2018) is vanwege het warme weer geannuleerd. Het is niet verstandig om bij temperaturen boven 23 graden Celsius met een grote groep honden te gaan wandelen. Ook al is er voldoende verkoeling in het Zuigerplasbos, we willen geen oververhitte honden. Op dit moment wordt er gekeken of we de wandeling op een ander moment kunnen laten doorgaan. Mocht dit het geval zijn dan hoort u dat via de gebruikelijke kanalen van ons.
_________________________________________________________________________________________________

Zaterdag 26 mei 2018 staat de jaarlijkse Voorjaarswandeling weer gepland. Samen met onze honden lopen we dan een rondje om de Zuigerplas en we vinden het reuze gezellig als u met ons mee loopt.

We starten vanaf de parkeerplaats aan de Zuigerplasdreef om 11.00 uur. De afgelopen jaren heeft het ons geleerd dat zeer enthousiaste honden beter even in de auto of op een afstandje kunnen wachten tot de groep compleet is. Zo voorkomen we opstandjes tussen onze viervoeters. Zodra we gaan wandelen kunnen ze hun energie kwijt en de persoonlijke ruimte zoeken die ze nodig hebben.

Na ongeveer een uurtje komen we terug bij de auto’s waar we nog even kunnen nakletsen met een kop koffie, thee of limonade. Voor de honden is er uiteraard water beschikbaar.

U hoeft zich niet vooraf op te geven. En een hond is niet nodig om toch gezellig met ons mee te wandelen. Er is altijd wel een ‘leenhondje’ voor te vinden in de groep.

Tagged , , , ,

Written by Dierenartsen Lelystad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Maak een afspraak