Openingstijden (afspraak) Maandag t/m Vrijdag: 08.30-20.00 uur - Zaterdag: 09.00-17.00 uur Tel: 0320 - 282833 (tijdens openingstijden) Spoedgevallen: 0900 - 2 28 28 33 (80ct. minuut)

Voorjaarswandeling

Dierenartsen Lelystad Nieuws Voorjaarswandeling
Voorjaarswandeling

Nieuws

Voorjaarswandeling

Posted By Dierenartsen Lelystad

Zaterdag 3 mei is het weer mogelijk om samen met de dierenartsen en assistentes van Dierenartsen Lelystad een wandeling te maken. Gezellig met uw hond wordt er om de Zuigerplas gelopen. Onderweg is er de mogelijkheid om de honden lekker even te laten zwemmen en natuurlijk wordt er voor een drankje en een kleine versnapering gezorgd.

In oktober 2013 organiseerde Dierenartsen Lelystad al eerder een wandeling. Hierop ontvingen zij veel goede reacties, waardoor besloten is vaker met elkaar te gaan lopen. Deze keer is gekozen niet te lopen voor een goed doel, maar voor gezelligheid. Er zijn dan ook geen kosten om mee te doen.

Omdat Dierenartsen Lelystad voor iedereen iets lekkers wil meenemen, is het wel belangrijk dat u zicht opgeeft. Dit is mogelijk via de diverse kanalen (persoonlijk, telefonisch, via e-mail en Facebook) van de praktijk.

Tagged , , , ,

Written by Dierenartsen Lelystad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Maak een afspraak