Openingstijden (afspraak) Maandag t/m Vrijdag: 08.30-20.00 uur - Zaterdag: 09.00-17.00 uur Tel: 0320 - 282833 (tijdens openingstijden) Spoedgevallen: 0900 - 2 28 28 33 (80ct. minuut)

‘Wat een verrassing. Ik ben superblij!’

Dierenartsen Lelystad Acties ‘Wat een verrassing. Ik ben superblij!’
‘Wat een verrassing. Ik ben superblij!’

Acties

‘Wat een verrassing. Ik ben superblij!’

Posted By Dierenartsen Lelystad

Kattentrimster Jos Hillebrand van Prachtkat overhandigt Melissa de speelgoedkat.

Melissa van Os uit Lelystad is de winnares van de kattenquiz van Prachtkat tijdens de open dag van Dierenartsen Lelystad, zaterdag 5 oktober. Maar zij is niet zomaar een vlotte meid van 15. Melissa weet al jaren wat ze later wil worden: dierenarts! Zou dat komen doordat ze zo dicht bij de locatie Kempenaar woont? In ieder geval kan ze bijna niet wachten: „Ik zit in 4 VWO. Nog drie jaar naar school en dan kan ik eindelijk naar Utrecht. Dan ga ik diergeneeskunde studeren”, vertelt ze.

Thuis heeft ze twee katten en een hond. „We hebben altijd dieren gehad, zoals kippen en cavia’s. Ik vind dieren geweldig en ik knuffel ze graag.” Dat ze later als dierenarts heel andere dingen moet doen met dieren dan knuffelen, beseft ze maar al te goed. „Ja, je moet ook opereren en zo, maar dat is om ze beter te maken en daar gaat het natuurlijk om.”

Daarom vond ze het ook leuk om tijdens de open dag achter de schermen bij Dierenartsen Lelystad te kijken. Als klant of bezoeker mag je anders natuurlijk niet een operatiekamer binnenstappen! En de vragen van de kattenquiz vond ze ook niet echt moeilijk.

Met de prijs, een grote oranje pluchen speelgoedkat, is ze heel erg blij. „O, wat is hij lief! Hij krijgt thuis een prachtig plekje!”

Tagged , , , , , ,

Written by Dierenartsen Lelystad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Maak een afspraak