Openingstijden (afspraak) Maandag t/m Vrijdag: 08.30-20.00 uur - Zaterdag: 09.00-17.00 uur Tel: 0320 - 282833 (tijdens openingstijden) Spoedgevallen: 0900 - 2 28 28 33 (80ct. minuut)

Ze geeft het gedaan!

Dierenartsen Lelystad Blog Ze geeft het gedaan!
Ze geeft het gedaan!

Blog

Ze geeft het gedaan!

Posted By Dierenartsen Lelystad

Toen dierenarts Jetty Maltha bij ons in dienst kwam vertelde ze voor het tekenen van haar contract dat ze bezig was met een sponsoring voor KWF Kankerbestrijding. Als ze €1000,00 bij elkaar zou krijgen zou ze als tegenprestatie haar haar laten afscheren én doneren voor het maken van haarstukken. Of dat geen probleem was?!

Natuurlijk hebben wij geen moment getwijfeld en hebben haar vanaf het begin gesteund hierbij. En afgelopen vrijdag was het zo ver! Voor een geweldig bedrag van €1695,49 heeft ze de afspraak bij de kapper gemaakt. Helaas was de lengte van haar eigen haar onvoldoende om te verwerken tot een haarstuk. Daarom besloot Jetty de lokken van haar oma (die nog in bezit van de familie waren) te doneren. En dat is wel heel erg bijzonder!

Het hele team is verschrikkelijk trots op onze dierenarts! En nu? Nu zult u Jetty waarschijnlijk veel met een operatiemutsje aan het werk zien.

Tagged , ,

Written by Dierenartsen Lelystad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Maak een afspraak